СПС има најјачу кадровску базу

Председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић и Ненад Боровчанин, државни секретар у Министарству омладине и спорта, поджали су данас листу кандидата за одборнике Градске општине Стари град на листи Ивица Дачић СПС – Јединствена Србија.

„Веома сам задовољан одзивом грађана и подршком коју наша листа добија на Старом граду, Врачару и Савском венцу. Ове градске општине су специфичне зато што су већ веoма урбанизоване и уређене и немају комуналне проблеме, као што је то случај са осталим београдским општинама. Зато ће наш приступ бирачима бити једноставан, људски конакт са посебним освртом на развијање поверења и обнову пристојног понашања и комшијског разумевања. СПС има најјачу кадровску базу и сигуран сам да ће грађани препознати квалитет наших кандидата на овим локалним изборима“, истакао је Никола Никодијевић.

Говорећи о потреби да што већи број суграђана изађе на предстојеће изборе и важности да бирачи препознају квалитет кандидата да би заиста бирали а не само гласали, државни секретар у Министарству омладине и спорта, Ненад Боровчанин је још додао:“ У фокусу наше пажње је омладина и проблеми младих људи, али наравно да ћемо се бавити и старијом генерацијом и потребом да се помогне великом броју старих лица која живе сама и којима је наша помоћ неопходна. Наш циљ је да у борби за социјалну једнакост и правичност, привучемо и нове генерације али да не заборавимо све оне старије који су заправо подигли овај град и ову земљу“, нагласио је Боровчанин.

Информативна служба

Градског одбора СПС Београда

 

 

 

 

Категорије: Локал

Оставите одговор Одустани од одговора