Социјалисти Земуна одржали предизборни скуп на Гардошу

Бурно поздрављен и дочекан од стране великог броја младих људи, Ивица Дачић, председник социјалиста и лидер Коалиције СПС-ЈС, присуствовао је предизборном скупу у организацији Општинске организације СПС Земун одржаном на Гардошу у Земуну. Скупу је присуствовао и Александар Антић, заменик председника СПС и Никола Никодијевић, председник београдских социјалиста.

Нагласивши да Социјалистичка партија Србије и Јединствена Србија у кампањи не дају празна обећања већ се обраћају грађанима и од њих траже подршку за победу на овим изборима да би политика СПС – ЈС могла да се оствари, Александар Антић, заменик председника СПС, је рекао  „да наша Коалиција има програм сачињен од искуства и резултата који су иза нас и има најбоље кадрове које ће понудити Србији да би могли да служимо народу на најбољи начин“.

IMG_0064

„Ми имамо најбољи политички тандем у Србији на челу Коалиције, имамо нашег Ивицу Дачића државника светског формата, који је дао огроман допринос стабилности Србије и развоју добрих односа у Региону и ставио све своје умеће у функцију добробити Србије и њених грађана. Поносни смо и на Драгана Марковића Палму који са пуно успеха ради у свом граду, доводећи инвеститоре направио је Јагодину бољим местом за живот. Ми смо најбоља политичка опција која ће Србији донети просперитет. Зато тражимо договор са грађанима како ћемо младим људима обезбедити перспективу а свима у Србији боље услове за живот”, закључио је Антић.

Служба за информисањe ГрО СПС Београда

 

Категорије: Локал

Оставите одговор Одустани од одговора