Социјалисти на Звездари

    Коалиција Ивица Дачић СПС – ЈС организовала је митинг на платоу испред Општине Звездара на коме су се окупљеним грађанима и присталицама СПС И ЈС обратили кандидати за одборнике ове Коалиције. У име руководства социјалиста, говорио је Александар Антић, заменик председника СПС.

    „Социјалистичка партија Србије и Јединствена Србија на овим изборима излази пред грађане са резултатима рада људи који су их заступали у извршној и законодавној власти и тражи подршку грађана Србије да наставимо пут изградње једне нормалне Србије у којој ће грађани пристојно живети, истакао је Александар Антић.

    Он је додао „да се Коалиција окупљена око Ивице Дачића и Драгана Марковића Палме залаже за реафирмисање традиционалних вредности које су ову земљу некада чиниле правим местом за живот. Ми хоћемо да људи могу норамалнода живе у својој земљи, да се школују, да се лече, да имају перспективу запошљавања, да стварају породице, да будемо пристојно и уредјено друштво као што смо некада били. Све то ми знамо да постигнемо и моземо јер имамо искуство и знајање, имамо људе који умеју да руководе, зато нам треба ваша подршка на овим изборима да спроведемо наше идеје у дело, нагласио је Антић.

    На скупу су се чуле и поруке охрабрења, да су грађани препознали Коалицију СПС – ЈС као стабилну политичку снагу која истрајава у својим циљевима и не мења идеје и решења пред сваке изборе,већ напротив, СПС – ЈС остају верни својим идејама, уверени да ће добити велику подршку бирача и да ће грађани препознати квалитет.

    Оставите одговор Одустани од одговора