Прави представници грађана у срединама у којима живе

Кандидат за председника Општине Стари град Ненад Боровчанин, у изјави  за Београдску хронику РТС-а је рекао  да се на листама за одборнике испред коалиције око Социјалистичке партије Србије налазе стручни људи који одсликавају профил становника који живе у њиховим срединама.

 „При избору кандидата  за општинске листе пре свега смо се водили квалитетом истих, то су људи који препознају проблеме суграђана и спремни су да их решавају. СПС са коалиционим партнером ЈС-ом ,сигурно има најбољу базу кадрова који су представници воље народа“ рекао је Боровчанин.

Он  је нагласио да на листама у општинама градког језгра Врачару, Старом граду и Савском венцу  доминирају људи са високом стручном спремом,  док су у приградским општинама, као на пример Лазаревцу и Обреновцу, кандидати на листама рударски и машински техничари, пољопривредници, али и инжењери рударства.  „Они су прави представници грађана у срединама  у којима живе“ рекао је Боровчанин и закључић:

„Када говоримо конкретно о листи за одборнике СО Стари град , ми смо се потрудили да ту буде пресликан профил становништва са наше општине. На листи су се нашли људи са виском стручном спремом,  доста младих,  представника националних мањина , као и жена.  Нудимо људе који су кадри да реше проблеме на Старом граду “.

Служба за информисање Градског одбора СПС Београд

Категорије: Локал

Оставите одговор Одустани од одговора