Посета потпредседника СПС Бранка Ружића Кикинди

  На предстојећим изборима, коалиција СПС – ЈС очекује добре резултате на свим нивоима власти, рекао је Бранко Ружић, потпредседник СПС, приликом данашње посете Кикинди.

  Коалиција која своје деловање темељи на демократским принципима, заступајући једнако важни национални и социјални аспект политичког деловања , ни у овој кампањи неће наступати дајући нереална обећања, већ мора говорити конкретним делима.

  Нагласивши да је коалиција СПС –ЈС гарант политичке стабилности и уравнотежености Србије и Војводине, Бранко Ружић је додао: „Очекујемо да ће након 24. априла резултати избора омогући политичку стабилност, наставак реформи, али и материјалзовање свих оних одрицања које су грађанке и грађани Србије поднели. Одговорност за те непопуиларне, али неминовне мере сносили смо и сносимо и ми, а оцену нашег рада очекујемо на предстопјећим изборима. Уверени смо у добре резултате наше колаиције СПС – ЈС на свим нивоима“.

  „Србија мора бити социјално праведнији амбијент за живот и поред преко потребне равнотеже морамо имати политичку стабилност и јасну визију Србије будућности, као економски развијене државе, европске Србије, Србије која зна којим путем је кренула и зна куда жели да иде“, нагласио је Бранко Ружић, приликом посете Кикинди и северу Баната.

  Извор: РТВ

  Теме:

  Оставите одговор Одустани од одговора