Посета Николе Никодијевића Лазаревцу

  У петак 25. 3. председник Скупштине града и председник Градске организације СПС Београд Никола Никодијевић , посетио је месну заједницу Јунковац у Општини Лазаревац, где је са грађанима разговарао о основним проблемима овог насеља. Скупу је присуствовао и члан председништва СПС Милисав Миша Петронијевић .

  Председник Општинске организације СПС Лазаревац Милоје Живановић изразио је изузетно задовољство овим скупом: „Драго ми је да смо се данас окупили у Јунковцу у оволиком броју,сигуран сам да ће изборна коалиција СПС-ЈС оставрити одличан резултат на овој општини.“

  NIK_5414

  Никодијевић је са становницима Јунковца причао о водоснабдевању као главном комуналном проблему овог места , будући да површински копови угља утичу на загађење воде и целокупне животне средине. „ Лазаревац је београдска општина и њему се управо такав статус мора и вратити, не може са надлежностима остати на садашњем нивоу локалне заједнице у односу на Град Београд . Ако узмемо у обзир да се управо из ове општине цела земља снабдева енергентима , Лазаревац као приградска општина мора добити много више средстава за развој и имати много већа овлашћења “, закључио је Никодијевић.

  Теме:

  Оставите одговор Одустани од одговора