Посета Алексинцу и Нишу

У склопу предизборне кампање, представници коалиције СПС-ЈС Ивица Дачић председник СПС, Драган Марковић Палма председник ЈС и Александар Антић, заменик председника СПС, посетили су Алексинац и Ниш.

Наш народ је вековима чувао своју традицију, а сада је на нама да о њој наставимо да бринемо и поносно је пренесемо на наше потомке. Снага ове коалиције лежи у њеним идејама и јединству, за које се заједно боримо. Победа је извесна ако народ гласа из срца и душе јер је идеја социјалне правде утемељена дубоко у сваком од нас.

Председник СПС Ивица Дачић и председник ЈС Драган Марковић позвали су у Нишу све грађане да на предстојећим изборима гласају за колацију СПС-ЈС.

Они су обећали да ће њихова победа на предстојећим изборима значити економски опоравак Ниша и читавог југа Србије, отварање нових радних места и бољи живот за све грађане.

Лидер социјалиста Ивица Дачић је на предизборној конвенцији одржаној на Летњој позорници истакао да ће својим гласом за коалицију СПС -ЈС грађани гласати за идеје које сваки човек носи у својој души и срцу, а то су идеје слободе, солидарности, једнакости и социјалне правде.

На Дачићев позив на Летњој позорници придружио му се у једном тренутку и унук Јосипа Броза Тита, Јошка Броз.

Дачић је рекао да Јошка није са њим у Нишу због тога што СПС жали за прошлим временима или зато што је његова идеологија усмерена ка прошлости.

„Позвао сам га због тога што су неке идеје које су биле у време Тита потребне и за будућност. Србија уколико жели да буде модерна земља мора да има систем бесплатног школовања и бесплатне здравствене заштите“, нагласио је Дачић.

Он је рекао да у Србији мора да се отварају нова радна места и да она јача свој међународни положај.

„Не желимо да никада више буде потребе за ратом, али бранићемо нашу земљу и наш народ ако за то буде потребе“, казао је лидер СПС-а.

Дачиће је поручио Бакиру Изетбеговићу, Хашиму Тачију и свима осталима да то што је Србија конструктивна није знак њене слабости, већ снаге.

Председник Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић Палма обећао је грађанима да ће након победе коалиције СПС-ЈС на изборима, помоћи да на нишки аеродром на сваких пола сата слећу авиони.

„Да се аеродром налази у Јагодини авиони би кружили по 40 минута изнад аеродрома јер због гужве не би могли да слете“, казао је Марковић.

Он је такође обећао грађаним повратак пољопривредних производа из овог дела Србије на рафове великих маркета, сталну борбу против беле куге запошљавањем младих људи, и долазак нових инвеститора.

У предизрној конвенцији СПС-ЈС у Нишу учествовали су и представници „Зелени Србије“, Комунистичке партије Србије и Патриотског покрета Србије.

Оставите одговор Одустани од одговора