Никодијевић обишао СЦ Олимп

Председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић обишао је данас Спортски центар „Олимп” на Звездари и разговарао са корисницима тог центра, где су у току припреме за отварање нове летње сезоне.
Он је подсетио да је ово један од највећих спортских центара у граду, који има велики број корисника и који је у потпуности доступан грађанима.
„Ово је један комплетан спортски центар који на располагању има базене, тениске терене, справе за обликовање тела, атлетску стазу, као и фудбалске и кошаркашке терене, због чега је омиљено место Звездараца, али и других Београђана“, истакао је Никодијевић, који се прикључио акцији фарбања клупа и мобилијара у парку.
Идеја Града Београда је, како је нагласио, да се ово место прилагоди свима који га користе, да буде на располагању и професионалним спортистима, али и рекреативцима, деци и старијим особама.
Никодијевић је најавио даље уређење спортског центра, пре свега дечијих игралишта, која ће добити модерни мобилијар са заштитном подлогом, и подсетио да су недавно на захтев грађана постављени и мобилни тоалети.
Директор Спортског ценрта „Олимп” Бранко Поповић захвалио је Граду Београду на подршци и истакао да је прошле године уложено седам милиона динара на обнову центра.
Он је најавио да ће се и у наредном периоду наставити са обновом, јер то заслужју грађани Београда и Звездаре.
Догађају је присуствовао и заменик секретара за спорт и омладину Града Београда Драгољуб Кочовић, као и велики број корисника центрам, додаје се у саопштењу.
Извор: Танјуг

Категорије: Вести

Оставите одговор Одустани од одговора