Нама је обичан човек – драгуљ

Потредседник Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић изјавио је вечерас у Вучју да та партија води државотворну политику и прилагођава је обичном човеку.

„Ми показујемо да смо партија која је рефлексија интересовања, жеља и амбиција сваког обичног човека, а нама је обичан човек драгуљ, драгоценост и вредносни циљ за који се залажемо“, казао је Ружић на трибини у Вучју где је представљено 10 кандидата за одборнике из поречког краја.

FB_IMG_1458771411720СПС и лидер те странке Ивица Дачић, додао је, су још 2003. године одлучили да „политику водимо и да политика не води нас“.

„Увек смо имали државотворну ноту коју смо себично чували и уподобљавали своју политику са актуелним политичким тренутком. Наша државотворна оријентација је увек била гарант полиитчке стабилности за сваки ниво власти“, казао је Ружић у препуној биоскопској сали Дома културе у Вучју.

Члановима и симпатизерима СПС-а обратио се и председник Градског одбора ове странке у Лесковцу Александар Ђуровић, изражавајући задовољство због омасовљења партије у поречју.

„Овакав избор одборничких кандидата нисмо имали од 2000. године. Успели смо да пробудимо све социјалисте који су се из неких разлога успавали, али и да придобијемо нове, младе снаге које су препознале да је СПС стуб стабилности, како на републичком, тако и на локалном нивоу“, истакао је Ђуровић, који је представио и програм развоја Лесковца.

 

Категорије: Избори 2016

Теме:

Оставите одговор Одустани од одговора