Милићевић: Не политизовати тешку животну причу

Прича о болесној девојчици је тешка и осетљива животна причи која не сме и не треба да буде тема политичких препуцавања и надмудривања, а нарочито не у Скупштини Србије, рекао је шеф посланика СПС Ђорђе Милићевић.

Милићевић је новинарима у парламенту рекао да је сада најважније да девојчица и њена породица победе у животној борби и да верује да смо у овом тренутку сви уз њу.

„Ако бих вам дао одговор на било који начин, на иницијативу коју је покренула једна посланичка група, онда бих дозволио себи да уђем у полемику или дијалог и ту тему бих свео на ниво дневне политике. Мислим да као озбиљни и одговорни људи и родитељи не смемо то да дозволимо“, рекао је Милићевић.

Он је поновио да је сада најважније је да девојчица и њена породица победе у животној борби, и да су сви уз њих у овом тренутку.

Милићевић је додао да у сваком тренутку може да говори о томе да ли Скупштина Србије треба да буде ефикаснија, да ли треба изменити одређене одредбе Пословника, али да тема која је животно питање не сме да буде основ за постављање оваквих питања.

„Нећемо то дозволити као одговоран и озбиљан посланички клуб. Радићемо посао за који смо преузели одговорност, за нас је најважније да девојчица и њена породица победе у овој борби“, рекао је Милићевић.

Извор: Танјуг

 

Категорије: Посланичка група

Теме:

Оставите одговор Одустани од одговора