Ми смо слуге народа и служимо само свом народу и Србији

  Представници коалиције СПС-ЈС посетили су југ Србије – Врање, Лесковац, Прокупље и Житорађу.

  У  препуној сали у Лесковцу, коалиција Ивица Дачић – СПС – ЈС- Драган Марковић Палма, одржала је предизборну конвенцију на којој су присуствовали  Ивица Дачић, председник СПС, Драган Марковић Палма, председник ЈС, потпредседник СПС Бранко Ружић и остали чланови руководства СПС и ЈС. На конвенцији су присутвовали и коалициони партнери, председник Комунистичке партије Србије, Јошка Броз и председник  странке Зелених Србије, Иван Карић.

  Untitled

  Поручено да је све добро што долази са југа и да овај крај мора да буде најразвијенији део Србије. Ово је прилика да позовемо грађане да изађу на изборе, а наша коалиција не мора посебно да се представља, сви знају наш програм и шта смо ми учинили за нашу земљу.  Имамо дугу традицију, партија смо континуитета, нама нико не командује ни из Брисела, ни из Вашингтона, ни из Москве- ми смо слуге народа и служимо само свом народу и Србији.

  Данас је дан када свима у Србији показујемо ко смо и колика нам је снага. Данас ми дајемо доказ да левица у Србији јесу социјалсти, само социјалисти, и да нема никог другог на тој левој страни. Ми смо поносни на нашу прошлост, јер је иза Слободана Милошевића остао Дејтонски споразум, Република Српска, Резолуција 1244, којом се Косово и данас једино држи за Србију.

  000

  Коалиција СПС-ЈС ће се увек залагати за друштво једнаких шанси и социјалне правде. И данас, када је у Србији тешко, када је она сиромашна наш основни посао јесте да се боримо за земљу у којој је бољи живот могућ, а социјална правда остварива.

  Социјалисти, ми журимо. Журимо да 24. априла победимо на левој страни, и журимо да, одмах после тога, где год будемо били, преузмемо одговорност за ту борбу.

  Категорије: Вести

  Оставите одговор Одустани од одговора