Конвенција коалиције СПС-ЈС у Крагујевцу

    У Крагујевцу је одржана предизборна конвенција Коалиције СПС-ЈС на којој су присуствовали Ивица Дачић, председник СПС, Драган Марковић Палма, председник ЈС, Александар Антић, заменик председника СПС, као и остали чланови руководства Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије.

    Поносно подсећамо да се црвени барјак први пут завиорио у Крагујевцу као симбол једнакости и социјалне правде. Тај црвени барјак и данас симболизује исте вредности присутних свугде у свету где сви имају исто право и управо је то наша предност јер и данас једини заступамо идеје записане на том црвеном барјаку. Нећемо одустати од борбе за бесплатно здравство, школство и једнаке шансе за сву нашу децу.

    Социјалистичка партија Србије и Јединствена Србија никада неће изневерити Србију, јер су јој интереси наше земље и грађана, важнији од свега. Основни циљ нашег деловања је да сачувамо нашу земљу и њене интересе. Наша политика су дела, а не речи. Све што смо до сада радили је наша лична карта и улазница за будућност. Иза нас стоји континуитет, традиција, стабилност и сигурнист.

    Оставите одговор Одустани од одговора