Кампања пролази, а Крагујевац треба да остане чист свима нама

Кандидаткиња за градоначелницу Крагујевца Славица Ђукић-Дејановић пред предизборну тишину са омладином СПС почела је са уклањањем предизборних плаката у Крагујевцу.

Она је поручила да остаци предизборне кампање не треба да стоје у граду месецима јер „Крагујевац остаје свима нама и треба да је уредан и леп“, рекла је Ђукић-Дејановић

Ђукић-Дејановић повукла је потез који није нико од политичара до сада.

„Предизборни плакати су до данас имали сврху – обавестили су Крагујевцане о мојој кандидадури за градоначелницу. Од поноћи почиње предизборна тишина и сврха њиховог постојања престаје. Од сутра су ово само папири који ће бледети, кидати се. Много тога сам спремна да урадим за свој град ако ми суграђани укажу своје поверење. Свакако нешто могу да урадим одмах – да својим примером покажем да избори пролазе, а Крагујевац остаје нама“, поручила је Ђукић-Дејановић.

Она је позвала и своје колеге из других партија да учине исто са својим страначким обележјима и да предизборни плакати не стоје у граду месецима.

„Хајде да не ходамо овог викенда кроз поцепане папире које носи ветар, него кроз чист и, надам се, осунчан Крагујевац. Позивам и моје колеге из других партија да ураде исто јер ово је нас град и треба да буде чист и уредан“, истакла је кандидаткинња за градоначелницу Крагујевца.

Она је додала да неће моћи свуда да стигне да сама скине и позвала омладину СПС “оне који су их лепили, да их од данас, са истим ентизијазмом уклоне”.

Извор: Блиц

Категорије: Локал

Теме:

Оставите одговор Одустани од одговора