Znamo šta hoćemo

Svima nama koji smo prisustvovali sastanku bilo je toplo oko srca, jer smo uvideli sve veću spremnost članova Socijalističke partije Srbije da se odlučnije borimo za prosperitet I budućnost naše države I naroda.

Sastanku su prisustvovali najviši funkcioneri Socijalističke partije Srbije, među kojima , Žarko Obradović, Aleksandar Antić, Milutin Mrkonjić.

U otvorenim diskusijama razgovaralo se o temama koje zanimaju birače SPS-a, ali I neodlučne glasače, građane Srbije. Po rečima Aleksandra Antića, ‘’ Demokratska stranka I Srpska narodna stranka imaju svoje kolovozne trake a SPS je Partija na pešačkoj stazi. SPS mora da se prebaci u svoju kolovoznu traku, da sustigne I u budućnosti preuzme  odgovornost, kao partija levice, koja se bori za pojedinačna I kolektivna prava ljudi, kao I bolji životni standard svakog člana naše zajednice. Zalažemo se I borimo za jednakost I ravnopravnost svih građana u korišćenju zdravstvenih i obrazovnih usluga. ‘’

Važan deo skupa bio je posvećen razgovorima o trenutnoj političkoj I društveno-socijalnoj situaciji u Beogradu I Srbiji. Iskazano je zadovoljstvo stalnim rastom rejtinga Socijalističke partije Srbije I posebno sve većem uključivanju omladine u radu I aktivnostima SPS-a.

Kako reče jedan od učesnika : ‘’ Više nismo partija progonjenih I prokazanih, dokazujemo svoje nove vrednosti I potencijale. Spremno se prilagođavamo novim uslovima života I rada u Beogradu I Srbiji. Znamo šta hoćemo i  sa ponosom treba da o tome razgovaramo sa svojim komšijama, prijateljima I rođacima .’’

Tekst I fotografije   Biserka Opačić

kompletan album slika