Дачић: Неопходна политичка стабилност

Председник СПС-а Ивица Дачић изјавио је данас да је та странка заједно са Јединственом Србијом имала бројне успехе и на локланом нивоу и да ће у Инђији ускоро бити завршена изградња спортске хале.

„Наредне године су веома значајне за Србију и неопходна је политичка стабилности, јер без ње неће бити сигурности нити могућности за убрзани развој, а развоја нема без инвестиција, нити отварања нових радних места. Зато се ми залажемо за оно што је најближе срцу и души обичног човека и са задовољством констатујемо успехе на локланом нивоу где чинимо део власти“, рекао је Дачић новинарима.

Он је, обилазећи спортску халу, рекао да је то један од најлпеших спортских објеката тог типа у земљи.

„Заиста је ово велика ствар која ће допринети Инђији. Свих ових година смо се трудили као партија и коалиција да допринесемо развоју Инђије, од инфраструкрутурних објеката до разних инвестиција на другим пољима“, навео је Дачић.

Лидер СПС-а је нагласио да је изборна кампања време када се највише обећава у Србији, а да та коалиција може да обећа да ће учинити све за развој Србије, Војводине, као и градова и општина.

Лидер ЈС Драган Марковић је истакао да нигде у Србији не постоји изградња хале тог типа и истакао да је најважније да се гради што више спортских терена.

„Да пронађемо таленте и да идоли младим буду спортисти, а не неко ко се бави сумњивим пословима. У Јагодини  сам направио спортску халу за време мог мандата и 45 спортских терена са расветом за мале спортове, али овако нешто нисам видео нигде. Захваљујући коалицији са СПС и ЈС,  сигуран сам да је Инђија један од најбољих градова у Војводини“, рекао је Марковић.

Он је додао да ће та коалиција победити на изборима 24. априла.

Извор: Танјуг

Теме:

Оставите одговор Одустани од одговора