Socijalistička omladina Beograda održala predizborni skup u Zemunu na Gardošu

Burno pozdravljen i dočekan od strane velikog broja mladih ljudi, Ivica Dačić, predsednik socijalista i lider Koalicije SPS-JS, prisustvovao je predizbornom skupu u organizaciji Socijalističke omladine Beograda održanom na Gardošu u Zemunu. Skupu je prisustvovao i Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS i Nikola Nikodijević, predsednik beogradskih socijalista.

Naglasivši da Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija u kampanji ne daju prazna obećanja već se obraćaju građanima i od njih traže podršku za pobedu na ovim izborima da bi politika SPS – JS mogla da se ostvari, Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS, je rekao  „da naša Koalicija ima program sačinjen od iskustva i rezultata koji su iza nas i ima najbolje kadrove koje će ponuditi Srbiji da bi mogli da služimo narodu na najbolji način“.

IMG_0064

„Mi imamo najbolji politički tandem u Srbiji na čelu Koalicije, imamo našeg Ivicu Dačića državnika svetskog formata, koji je dao ogroman doprinos stabilnosti Srbije i razvoju dobrih odnosa u Regionu i stavio sve svoje umeće u funkciju dobrobiti Srbije i njenih građana. Ponosni smo i na Dragana Markovića Palmu koji sa puno uspeha radi u svom gradu, dovodeći investitore napravio je Jagodinu boljim mestom za život. Mi smo najbolja politička opcija koja će Srbiji doneti prosperitet. Zato tražimo dogovor sa građanima kako ćemo mladim ljudima obezbediti perspektivu a svima u Srbiji bolje uslove za život”, zaključio je Antić.

Služba za informisanje GrO SPS Beograda

 

Kategorije: Lokal

Ostavite odgovor Odustani od odgovora