Sergej Lavrov čestitao ministru Dačiću

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Čepurinom.

Razgovarano je o daljem razvoju saradnje na bilateralnom planu, kao i o realizaciji poseta i planiranih aktivnosti do kraja 2016. godine.

Ambasador Aleksandar Čepurin je ovom prilikom uručio čestitku ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova, povodom ponovnog izbora prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na ovu funkciju:

„ Poštovani gospodine ministre, dragi Ivice,

Od sveg srca bih želeo da ti čestitam imenovanje na funkciju prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije.

Strateško partnerstvo između Rusije i Srbije se dosledno razvija, što u potpunoj meri odgovara interesima naših zemalja i naroda. Ubeđen sam da produbljivanje bilateralne saradnje po svim osnovnim smerovima, realizacija zajedničkih projekata od uzajamne koristi jačaju temelj rusko-srpskih odnosa.

Računam na nastavak sadržajne razmene mišljenja i koordinaciju aktivnosti na međunarodnoj pozornici.

Dozvoli da ti poželim dobro zdravlje, blagostanje i uspehe u poslu na ovoj odgovornoj dužnosti“, navodi se u čestitki šefa ruske diplomatije.

Izvor: MSP

Teme:

Ostavite odgovor Odustani od odgovora