Саопштење ГрО СПС Београд

Човек који је каријеру и богатство стекао намештајући послове у стечајним поступцима својим рођацима и пријатељима, који је као министар лично зауставио неколико страних инвестиција као што је било улагање у Прву петолетку представља се људима као ново лице. То је превара.

Друга превара је Радуловићева прича да су он и његова странка против партократије а одборницка листа на Врачару му је пуна рођака, супруга, свастика кумова и сурњаја. Па његов кандидат за председника општине Врачар музичар Кљајић ставио је на изборну листу жену, кума и кумову жену!? И Радуловић ће да прича о партократији!

Трећа превара је тврдња Радуловића да су други одборници преварили грађане Врачара а то је урадио управо он тврдећи у кампањи да се залаже за нову политику а нема рођака кога није ставио на листу.

Већина одборника на Врачару ујединила се против Радуловићевих рођака и аматера који никада нису ништа озбиљно радили у животу па би да се уче на општини Врачар. Тако јавност треба да зна да је Радуловић за председника општине хтео да доведе музичара који је, према писању медија, под истрагом Пореске управе, због незаконитог подизања новца са рачуна фирме.

Зато СПС позива Радуловића да престане да обмањује грађане лажима јер је потпуно јасно да нема шта друго да понуди осим непотизма, рођака и лажи.

Информатина служба ГрО СПС Београд

Оставите одговор Одустани од одговора