Saopštenje GrO SPS Beograd

  Čovek koji je karijeru i bogatstvo stekao nameštajući poslove u stečajnim postupcima svojim rođacima i prijateljima, koji je kao ministar lično zaustavio nekoliko stranih investicija kao što je bilo ulaganje u Prvu petoletku predstavlja se ljudima kao novo lice. To je prevara.

  Druga prevara je Radulovićeva priča da su on i njegova stranka protiv partokratije a odbornicka lista na Vračaru mu je puna rođaka, supruga, svastika kumova i surnjaja. Pa njegov kandidat za predsednika opštine Vračar muzičar Kljajić stavio je na izbornu listu ženu, kuma i kumovu ženu!? I Radulović će da priča o partokratiji!

  Treća prevara je tvrdnja Radulovića da su drugi odbornici prevarili građane Vračara a to je uradio upravo on tvrdeći u kampanji da se zalaže za novu politiku a nema rođaka koga nije stavio na listu.

  Većina odbornika na Vračaru ujedinila se protiv Radulovićevih rođaka i amatera koji nikada nisu ništa ozbiljno radili u životu pa bi da se uče na opštini Vračar. Tako javnost treba da zna da je Radulović za predsednika opštine hteo da dovede muzičara koji je, prema pisanju medija, pod istragom Poreske uprave, zbog nezakonitog podizanja novca sa računa firme.

  Zato SPS poziva Radulovića da prestane da obmanjuje građane lažima jer je potpuno jasno da nema šta drugo da ponudi osim nepotizma, rođaka i laži.

  Informatina služba GrO SPS Beograd

  Ostavite odgovor Odustani od odgovora