Poseta potpredsednika SPS Branka Ružića Kikindi

  Na predstojećim izborima, koalicija SPS – JS očekuje dobre rezultate na svim nivoima vlasti, rekao je Branko Ružić, potpredsednik SPS, prilikom današnje posete Kikindi.

  Koalicija koja svoje delovanje temelji na demokratskim principima, zastupajući jednako važni nacionalni i socijalni aspekt političkog delovanja , ni u ovoj kampanji neće nastupati dajući nerealna obećanja, već mora govoriti konkretnim delima.

  Naglasivši da je koalicija SPS –JS garant političke stabilnosti i uravnoteženosti Srbije i Vojvodine, Branko Ružić je dodao: „Očekujemo da će nakon 24. aprila rezultati izbora omogući političku stabilnost, nastavak reformi, ali i materijalzovanje svih onih odricanja koje su građanke i građani Srbije podneli. Odgovornost za te nepopuilarne, ali neminovne mere snosili smo i snosimo i mi, a ocenu našeg rada očekujemo na predstopjećim izborima. Uvereni smo u dobre rezultate naše kolaicije SPS – JS na svim nivoima“.

  „Srbija mora biti socijalno pravedniji ambijent za život i pored preko potrebne ravnoteže moramo imati političku stabilnost i jasnu viziju Srbije budućnosti, kao ekonomski razvijene države, evropske Srbije, Srbije koja zna kojim putem je krenula i zna kuda želi da ide“, naglasio je Branko Ružić, prilikom posete Kikindi i severu Banata.

  Izvor: RTV

  Teme:

  Ostavite odgovor Odustani od odgovora