Koalicija SPS-JS će se boriti da pobeda bude što više

  Ivica Dačić, predsednik SPS, Dragan Marković  Palma, predsednik JS i zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić obišli su danas Grocku, Smederevo i Kovin gde su istakli da će Koalicija SPS-JS bazirati svoju kampanju na osnovu svojih dela, a ne na osnovu reči.

  „I ako je opština Grocka u sastavu Grada Beograda primetili smo da je velika razlika u njenoj razvijenosti u  odnosu na ostale gradske opštine, rekao je Dačić i istakao da moramo da dovodimo investitore i da ravnomerno ulažemo u sve predele Srbije, na način kako je to uspeo i Dragan Marović Palma da sprovede u Jagodini.

  Našem narodu su neophodne pobede. Poraza je bilo mnogo i Koalicija SPS-JS će se boriti da takvih pobeda bude što više jer ova koalicija radi isključivo u interesu građana Srbije.

  SPS-JS GROCKA, SMEDEREVO 2

  Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković-Palma u Smederevu je istakao da ako moramo da uvozimo Nemačke automobile, ne moramo da jedemo i Nemačke jabuke.

  “Hoćemo svoje poljoprivredne proizvode u Srbiji, a da bi u tome uspeli poljoprivrednicima ne trebaju savetnici, već mi političari treba da im obezbedimo sigurno tržište”, istakao je ovom prilikom Dragan Marković Palma i dodao da je siguran da će i u sledećoj Vladi biti naših ministara jer su oni donosili rezultate za dobrobit građana Srbije.

  Teme:

  Ostavite odgovor Odustani od odgovora